torstai 11. maaliskuuta 2010

Menikö hyvä ostos sivu suun?

Nyt olisi ollut mahdollisuus sijoittaa 1500 euroa oudonlaisesti. Helsingin Sanomat kertoo nimittäin (kuten myös BBC, alunperin), että Uudessa-Seelannissa kaupattiin kaksi aavetta, jotka oli onnistuttu houkuttelemaan pulloihin. Aaveet olivat ilmeisesti lopettaneet riehuntansa, kun manaaja oli saanut ne pullotettua, mutta nainen, jota henkiolennot olivat piinanneet, oli kuitenkin halunnut laittaa aavepullonsa myyntiin. Sen verran kohtelias nainen kuitenkin oli, että halusi, ettei ostaja kohtelisi kummituksia huonosti.



Osa ostajakandidaateista oli pelännyt, että aaveet karkaavat pulloista, osa taas ”oli huolissaan toisen ihmisen hengen myymiseen liittyvistä moraalikysymyksistä”. (Hmm. Aika mielenkiintoista, että pelkän hengen voi myydä, mutta eihän aaveella ole ruumistakaan… Onko tämä siis ihmiskauppaa? Sieluilla käytävää kauppaa joka tapauksessa… Mikäli aaveilla on jokin aaveoikeusjärjestö, tähän puututaan varmasti.)

Aaveet päätyivät sähkötupakoita valmistavalle yritykselle. (Ja nyt pitäisi enää tietää, mikä on sähkötupakka…)

Itse en usko aaveisiin, mutten kuitenkaan haluaisi tuollaista pulloa kirjahyllyyni. Ja miksi ihmeessä pulloissa oleva neste on sinistä? Sen pitäisi olla vihkivettä, mutta eikös vihkiveden pitäisi olla aivan tavallisen näköistä vettä?



Mutta vihkivesihän nuo aaveet pullossa pitää, tuskin niitä itse pullo ahdistaisi, kun seinienkin läpi ymmärtääkseni kykenevät kulkemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti